Genomineerden Best Small Cap Deal 2023 | Stem op uw favoriet

De vereisten voor deze titel?
De beste deal van het jaar is meer dan het hoogste cijfertje in de krant en de kunst van het dealmaken is meer dan het opstellen van een contract. De Awards voor de beste deal zou dus niet alleen op de prijs van de deal gebaseerd moeten zijn, maar vooral op de – toegevoegde – waarde voor een bedrijf en de exit.

Alleen (online) leden van de M&A Community kunnen hun stem uitbrengen.
Ben je nog geen lid? Meld u hier dan gratis aan voor een M&A online lidmaatschap. Tip: word nu Full Member van de M&A Community en ontvang een feestkaart voor de M&A Awards op 14 december 2023.

Hoe worden de genomineerden en winnaars bepaald?
In de categorieën Best Deal en Best Deal Mid-Market zijn de afgelopen maanden via MAawards.nl vele pre-nominaties ingediend. Veel dank namens de redactie en de jury. Aanvullend heeft redactie deals voorgedragen bij de jury op basis van de input van 1500 experts in M&A en private equity die het jaarlijks M&A Awards onderzoek hebben ingevuld.

Het jurypanel bestaande uit Rob van der Laan (Founder en Managing Partner bij NewPort Capital), Brigitte van der Maarel (Managing Partner bij Karmijn Kapitaal), Maasbert Schouten (Entrepreneur, investeerder en CEO van MaasInvest) en Margot Engels (Operational Partner en CEO bij Holland Capital) hebben na uitgebreid beraad twaalf deals in deze categorieën genomineerd voor de M&A Awards 2023.

De eindscores worden voor 25% bepaald door jouw stem en voor 75% bepaald door de jury. Stem nu op uw favoriete deal. Je kunt tot maandag 4 december 12.00 uur stemmen en je kunt maar op één deal stemmen.

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de awardshow vanuit de Beurs van Berlage in Amsterdam op donderdag 14 december. Wil je daar ook bij zijn? Ga dan voor meer informatie naar MAawards.nl.

Vorige winnaars Best Small Cap Deal
2022: team.blue – Lead info
2021: NIBC Investment Partners – Hemink Groep
2020: Infoplaza – Weeronline.nl
2019: Companjen Family – Bakker Bart
2018: KPN – QSight IT
2017: Active Capital Company – Arnold Suhr
2016: Orange – Login Consultants
2015: Scheybeeck Investments – S-P-S
2014: Salarisprofs – Manpower

Het stemmen is gesloten.