Harm van Schaijk en Jeroen Streefkerk naar deBreij

Advocatenkantoor deBreij is weer twee ervaren M&A-advocaten rijker.

Harm van Schaijk (op de foto links) zal per 1 juni starten bij deBreij. Harm is afkomstig van NautaDutilh waar hij ruim vijf jaar heeft gewerkt. De laatste 3,5 jaar op de Corporate/M&A afdeling (waaronder een periode in New York).

Jeroen Streefkerk (op de foto rechts) is per 1 maart bij deBreij gestart. Hij is afkomstig van Allen & Overy (nu A&O Shearman) waar hij ruim acht jaar op de Corporate/M&A afdeling heeft gewerkt.

Het aantrekken van deze versterkingen past goed in de groeistrategie van kantoor, dat uit 33 gespecialiseerde advocaten bestaat. deBreij is dan ook erg blij met deze aanwinsten.

Over deBreij
deBreij is een boutique kantoor gericht op de ondernemingsrechtelijke praktijk, met een focus op M&A, governance en corporate litigation in het bijzonder. De 33 advocaten van deBreij begeleiden fusies en overnames, geschillen, joint ventures, financieringsrondes, herstructureringen en kapitaalmarkttransacties. deBreij heeft de ambitie om haar sterke positie in de Nederlandse markt te behouden en internationaal uit te bouwen. Recent won deBreij voor de zesde keer de M&A Award voor Best M&A Law boutique van Nederland en de eerste Europese M&A award voor Best Benelux Legal Adviser.

Gerelateerde artikelen