League Tables

De M&A League Tables op Dealmaker.nl bieden jou het belangrijkste en meest uitgebreide overzicht van de top dealmakers in de Nederlandse markt van fusies & overnames. Je vindt nu op Dealmaker.nl ruim 14.000 deals en 29.000 dealmakers. Word hier nu lid van de M&A Community en krijg toegang tot de unieke League Tables.

De League Tables zijn te vinden op Dealmaker.nl. Met een M&A Community lidmaatschap kan je direct de League Tables bekijken op Dealmaker.nl.

5 redenen waarom de League Tables onmisbaar zijn:

  • Wees zichtbaar voor potentiële klanten. CEO’s, DGA’s, CFO’s, M&A Directors en General Counsel gebruiken de League Tables om de juiste adviseurs te vinden
  • Bekijk eenvoudig welke deals in welke sectoren zijn gedaan
  • Weet welke deals jij als advocaat, bankier of adviseur heeft gemist
  • Krijg direct inzicht in wie van jouw collega’s de mooiste deals doen
  • Ontdek trends en ontwikkelingen. Welke adviseurs, Private Equity investeerders en Corporates timmeren aan de weg? Welke partijen zakken weg?

De League Tables worden na afloop van elk kwartaal in januari, april, juli en oktober op Mena.nl en in het M&A Magazine gepubliceerd.
Publicatiedata 2024:
– donderdag 18 januari (deadline toesturen deals 1 januari)
– donderdag 18 april (deadline toesturen deals 1 april)
– donderdag 18 juli (deadline toesturen deals 1 juli)
– donderdag 17 oktober (deadline toesturen deals 1 oktober)

Direct toegang tot de M&A League Tables

Toegang tot het gehele overzicht van League Tables met deals, adviseurs, financiers en investeerders in uw sector is voorbehouden aan Full en Young Members van de M&A Community. Login op Dealmaker.nl. Nog geen lid? Meld je direct aan en profiteer van de vele privileges en krijg per direct onbeperkt toegang tot de unieke M&A League Tables en het overzicht van alle deals en dealmakers op Dealmaker.nl.