Community

M&A Community: meer kennis, meer deals

De M&A Community is het platform voor (young) professionals werkzaam in M&A, Corporate Finance, Private Equity en Venture Capital. Alleen met de juiste kennis en beste contacten worden de mooiste deals gesloten. Daarom krijgen Full Members, Young Members (t/m 35 jaar) en Partners van de M&A Community toegang tot de M&A Deal Database & Leaguetables op Dealmaker.nl. Zij weten direct wat er in de markt gebeurt en wie welke deals doen. Zij ontvangen uitnodigingen voor de jaarlijkse M&A Fora en M&A Masterclasses. Full Members en partners ontvangen het M&A Magazine en hebben een premium professioneel profiel op Dealmaker.nl zichtbaar voor bezoekers en een profiel in de Top 1000 Dealmakers jaargids. Word Full Member of Young Member van de M&A Community voor meer kennis en meer deals.

Een Full of Young Membership van de M&A Community is voorbehouden aan professionals werkzaam bij (large) corporates actief in M&A, private equity en venture capital investeerders en M&A adviseurs. Kom in contact met M&A professionals, investment bankers, corporate finance adviseurs, private equity en venture capital investeerders.

De investering bedraagt voor 895 euro voor een Full membership of 445 euro voor een Young membership  (t/m 35 jaar). De bedragen zijn exclusief BTW en voor een jaar. Wil je ook Member worden?

M&A nieuwsbrief

Schrijf je in voor de M&A nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het M&A nieuws.

Preferred partners van de M&A Community maken uw deals succesvoller

Ontmoet de partners van de M&A Community, dé leidende spelers in M&A, Corporate Finance en Private Equity. Door zaken te doen met de preferred partners worden uw deals gegarandeerd nog succesvoller. Word preferred partner en deel uw expertise op MenA.nl, in M&A, op M&A Fora met adviseurs, (venture capital) investeerders, corporates, advocaten. Bent u adviseur, advocaat of financier en wilt u ook betrokken zijn bij de M&A Community? Bekijk dan de mogelijkheden om preferred partner te worden van de M&A Community of te adverteren op MenA.nl en in M& Magazine.

Voordelen van het Preferred partnership:

  • Vergroot uw zichtbaarheid en versterk uw positie in de markt op het grootste platform in de Benelux.
  • Bereik ruim 100.000 M& professionals en versterk uw marktpositie
  • Deel uw thought leadership en creëer awareness en genereer leads
  • Bezoek M&A Events en het Private Equity Forum
  • Kennis van de markt met de Deal database op Dealmaker.nl

Contact:
Jurrien Morsch, M&A Community Manager
E-mail Jurrien Morsch of bel +31 20 246 7421.

Vind hier meer informatie over adverteren.