Private Equity Summit 2024

Datum/Tijd
23 mei 2024 - 12:00
Locatie
KPMG
Toegankelijk voor
Full Membership, CFO Membership
Investering
Kosteloos voor Private Equity investeerders en full members van de M&A Community

Private Equity Summit brengt de top van Private Equity, Venture Capital, M&A en corporate finance samen, met een terug- en vooruitblik op de meest actuele thema’s.

Tijdens het Private Equity Summit op 23 mei 2024 verkennen we de markt voor impactbeleggen en bespreken we hoe een sterk financieel rendement samen kan gaan met sociale en ecologische voordelen. We bespreken niet alleen de snelle groei van de sector, maar vooral de vraag of deze in de goede richting groeit. Wordt het beschikbare kapitaal op de meest efficiënte manier ingezet om impact te maximaliseren? Wat zijn de trends in de verschillende activaklassen, strategieën en soorten beleggers? Hoe wordt data ingezet in het meten van de impact? En wat hebben de ondernemers hier aan?

Ruim 300 PE investeerders, dealmakers en ondernemers bezoeken de roadshow die speciaal voor deze editie van het Private Equity Summit wordt georganiseerd. Bezoekers leggen een route af langs een grote verscheidenheid aan sessies en sprekers met veel ruimte voor ontmoeting en discussie.

Het Private Equity Summit is exclusief toegankelijk voor personen werkzaam in Private Equity en voor M&A Community leden. Jouw inschrijving wordt op basis van deze criteria definitief bevestigd.

Contact jurrienmorsch@sijthoffmedia.nl voor meer informatie.