Zo komt u in de Who’s Who – een speciale editie van M&A Magazine

De redactie is op dit moment druk bezig met het verzamelen van alle gegevens voor de Who's who. Staat u ook in deze eindejaarseditie?

De Who's who is een gids van alle dealmakers die er toe doen in de M&A-wereld. Aan het eind van ieder jaar wordt dit corporate smoelenboek verspreid bij ondere andere meer dan 800 CFO’s, 100 M&A Directors en 1.000 dealmakers. Zo slaat de Who’s Who een brug tussen samenwerkingspartners en opdrachtgevers.

Alle individuele leden en corporate partners van de community staan alfabetisch geprofileerd in deze profielenbundel. Internet is natuurlijk handig, maar alleen als je al weet waar je naar moet zoeken. Met het doorbladeren van deze overzichtelijke Who's Who weet de lezer meteen wie ook waar werkt en in wat voor segment die ene private equity-firm investeert.

De speciale editie is niet alleen een opsomming, maar geeft ook achtergrondinformatie over de individuele leden en corporate partners. Bovendien wordt in dit magazine de eindejaardsuitslag van de League Tables vereeuwigd op papier. Wilt u ook met naam en verhaal in de Who's who? Word dan lid van de M&A Community.   

Gerelateerde artikelen