Onderzoek M&A Awards 2014 goedgekeurd | Alle nominaties donderdag 20 november bekend

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 10:16
Notaris Aart Kolhoff heeft vandaag het onderzoek voor de M&A Awards 2014 gecontroleerd en goedgekeurd. Met de notariƫle goedkeuring is het onderzoek voor de bepaling van de genomineerden en winnaars van de M&A Awards officieel afgerond. Donderdag worden de genomineerden bekendgemaakt in Het Financieele Dagblad, op MenA.nl en op Overnames.nl.

Onderzoek M&A Awards wordt ondertekend door notaris Aart Kolhoff

Goedkeuring onderzoek M&A Awards 2014

Voor de 15e editie van de M&A Awards is door een recordaantal professionals in M&A, corporate finance en private equity gestemd om de beste deals en dealmakers te bepalen. Ook is voor het tweede jaar op rij de positie van M&A adviseurs in de league tables van MenA.nl bepalend geweest voor de nominatie voor de M&A Awards. De procedure is in detail beschreven in het reglement

Op 11 december worden de winnaars bekend gemaakt tijdens de M&A Awards, het jaarlijkse hoogtepunt voor de branche met prestigieuze prijzen voor beste deals, adviseurs en financiers. De M&A Awards vormen traditiegetrouw de feestelijke afsluiting voor tout M&A, corporate finance en private equity. Een moment voor de top-dealmakers van Nederland om terug en vooruit te kijken, terwijl in vele categorieën awards worden uitgereikt. 
 
Geniet van de overweldigende hospitality, de jaarlijkse champagnereceptie aangeboden door ABN AMRO Escrow & Settlement, een spetterend optreden van Trijntje Oosterhuis, de traditionele Loyens & Loeff Bols cocktailbar, de afterparty met lounge DJ’s, Models at Work en veel meer. De M&A Awards worden dit jaar gepresenteerd door Mariska Hulscher en Willem van Oosten.

Kijk hier naar de foto’s van vorig jaar. Zie ook de website van de M&A Awards.

Er zijn nog 6 tafels beschikbaar. Wilt u ook verzekerd zijn van een tafel tijdens hét jaarlijkse evenement voor M&A, corporate finance en private equity? Neem voor uw reservering en verdere informatie contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 020 5788913.

 

Gerelateerde artikelen