Genomineerden Best Young M&A Lawyer 2023 | Stem op jouw favoriet

De vereisten voor deze titel?
De kandidaat is niet ouder dan 35 jaar, levert een grote bijdrage aan het team en richting cliënten. Het zijn leergierige professionals die na een relatief korte carrière al topprestaties neerzetten en door zijn of haar collega’s worden gezien als een talent in het vakgebied.

Alleen (online) leden van de M&A Community kunnen hun stem uitbrengen.
Ben je nog geen lid? Meld u hier dan gratis aan voor een M&A online lidmaatschap. Tip: word nu Full Member van de M&A Community en ontvang een feestkaart voor de M&A Awards op 14 december 2023.

Hoe worden de genomineerden en winnaars bepaald?
In de categorie Best Young M&A Advisor, Best Young M&A Lawyer en Best Young Private Equity Manager zijn de afgelopen maanden via MAawards.nl en MenA.nl vele pre-nominaties ingediend. Veel dank namens de redactie en de jury.

De jury bestaande uit Hannneke Rothbarth (Partner bij Freshfields Bruckhaus Deringer), Guillette van Grinsven (Partner at Houthoff), Terry Verheij (Partner at Voxius), Eric Wijs (Managing Director and Head of Benelux at Lincoln International) en Olivier Valk (Partner bij Allen & Overy) hebben na uitgebreid de onderstaande genomineerden geselecteerd.

De eindscores worden voor 75% bepaald door de jury en voor 25% door jouw stem. Stem nu op jouw favoriete talent. Goed om te weten: Je kunt tot maandag 4 december 12.00 uur stemmen en je kunt maar op één talent stemmen.

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de M&A Awards op donderdag 14 december in de Beurs van Berlage te Amsterdam. Wil je daar ook bij zijn? Ga dan voor meer informatie naar MAawards.nl.

Vorige winnaars Best Young PE Manager
2022: Dominique Coumans – Allen & Overy
2021: Julius Kahn – Freshfields Bruckhaus Deringer
2020: Marieke Pols – NautaDutilh
2019: Olivier Valk – Allen & Overy
2018: Richard Witvliet – Houthoff

Het stemmen is gesloten.