Twee partners Deals benoemd bij PwC Advisory

PwC Advisory benoemt Berco van Echtelt en Deepak Chadha per 1 juli 2024 tot partners Deals.

Berco van Echtelt heeft een lange staat van dienst binnen PwC met het ondersteunen bij transacties. Hij is als financiële due diligence adviseur betrokken geweest bij nationale en internationale M&A-transacties, beursgangen en (her)financieringen. Hij richt zich op transacties in de Consumer Markets, zijn ervaring omvat derhalve met name aan- en verkoopprocessen in (online)retail, consumentenproducten, horeca en in agri/de voedingsketen.

Deepak Chadha heeft uitgebreide ervaring in fusies en overnames (M&A) en technologieadviesdiensten ter ondersteuning van (internationale) bedrijven en private-equityklanten in verschillende industrieën, met name in financiële diensten, technologie, horeca en platformbedrijven. Hij richt zich op het adviseren van klanten over technologische aspecten in deals, van strategie tot uitvoering, met name transformatiemogelijkheden na transacties bij afsplitsingen en integraties om waardecreatie te stimuleren met behulp van digitale technologieën. Hij leidt de technologiediensten voor deals in Nederland.

“Met de benoemingen van Berco investeert PwC Deals door in haar marktleidende positie in Consumer Markets”, zegt Remco van Daal, hoofd van de PwC Deals praktijk in Nederland. “En Deepak zal als partner Technology in Deals leiding geven aan een sterk groeiende Deals Tech praktijk.”

Gerelateerde artikelen