Eight Advisory benoemt Silvia Pagliero tot partner

Pagliero zal Eight Advisory ondersteunen bij de ontwikkeling van de Strategic Valuation & Modelling praktijk.

Eight Advisory, een Europees onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in transacties, herstructurering en transformaties, is verheugd de benoeming aan te kondigen van Silvia Pagliero tot partner in het Amsterdamse Strategic Valuation & Modelling team. 

Deze promotie maakt deel uit van de internationale expansiestrategie van Eight Advisory, en maakt deel uit van andere promoties in het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, waarmee het totale aantal partners van Eight Advisory stijgt naar 82.

Silvia Pagliero heeft meer dan 20 jaar professionele ervaring bij grote adviesorganisaties, waaronder McKinsey&Co. Deloitte en financiële dienstverleners. Zij zal Eight Advisory ondersteunen bij de ontwikkeling van de Strategic Valuation & Modelling praktijk in Amsterdam.

Philippe Fimmers, Manging Partner bij Eight Advisory BeNeLux: "Silvia is niet alleen een groot expert in haar vakgebied, maar ook een succesvol manager, en is perfect gepositioneerd om ons Strategic Valuation & Modelling aanbod in Nederland te versterken als onderdeel van ons bredere Benelux team. Silvia maakt deel uit van ons internationale team van strategische waarderings- en modelleringsdeskundigen dat ons in staat stelt om zowel de lokale als de cross-border behoeften van onze Nederlandse klanten te bedienen."

 

Gerelateerde artikelen