Wouter Diederen benoemd tot International Tax Director bij RSM

Zijn uitgebreide ervaring en expertise zullen de (internationale) fiscaal adviespraktijk verder versterken.

Met ingang van 1 mei versterkt Wouter Diederen de internationale fiscale adviespraktijk van RSM in Amsterdam als International Tax Director.

Diederen, die de afgelopen tien jaar werkzaam was voor Baker McKenzie, geeft met deze overstap invulling aan de ambitie en verdere groei van RSM. Hij gaat zich bij RSM onder andere richten op fiscale advisering van internationaal opererende cliënten. Denk hierbij aan advisering rondom internationale tax planning, transfer pricing, overnames en herstructureringen.

Met een groot klantenbestand, van familiebedrijven tot multinationals, heeft Diederen veel ervaring opgedaan in diverse sectoren waaronder groothandel, detailhandel, media en offshore-industrie.

Wouter Diederen over zijn overstap naar RSM: “Vanaf de eerste ontmoeting met het team van RSM voelde ik een klik en herkende ik mij in de professionele drive. RSM is een organisatie waar ik de komende jaren verdere stappen kan zetten. Ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan de groei van de gevestigde internationale fiscale adviespraktijk.”

Gerelateerde artikelen