Greenberg Traurig benoemt twee notarissen

Jeroen den Dunnen en Alexander van Hövell benoemd tot notaris bij Greenberg Traurig.

Bij Koninklijk Besluit van 14 februari 2024 zijn Jeroen den Dunnen en Alexander van Hövell benoemd tot notaris te Amsterdam. Op 7 maart zijn zij door de rechtbank Amsterdam beëdigd.

Jeroen den Dunnen is onderdeel van de corporate praktijk van internationaal advocatenkantoor Greenberg Traurig en richt zich op het begeleiden van cliënten bij het opzetten van joint-ventures, private M&A transacties alsmede (grensoverschrijdende) fusies, splitsingen en omzettingen.

Alexander van Hövell is onderdeel van de vastgoed praktijk en richt zich op commerciële vastgoedtransacties, vastgoedontwikkeling en financieringstransacties. Daarnaast adviseert hij over duurzame energieprojecten.

“Wij zijn zeer verheugd met de benoeming van Alexander en Jeroen. We hebben hiermee ons aantal notarissen verdubbeld”, aldus Co-Managing Shareholders Herald Jongen en Thomas van der Vliet. “Voor ons is dit een logisch gevolg van het type praktijk dat ons notariaat voert, volledig geïntegreerd met relevante aangrenzende praktijken zoals corporate/M&A, tax en vastgoed. De benoeming van Alexander en Jeroen is een logische stap en past bij ons streven om organisch te groeien met mensen die perfect in onze cultuur en entrepreneurial wijze van werken passen.”

Gerelateerde artikelen