Tijn Bastiaans en Costas Constantinou partners bij Oaklins

Oaklins Nederland verwelkomt twee nieuwe partners en lanceert Valuation Advisory services

Oaklins Nederland kondigt met trots aan dat twee ervaren professionals zijn toegetreden tot haar partnergroep. Tevens lanceert Oaklins Valuation Advisory services. Deze strategische stappen onderstrepen de toewijding van Oaklins om haar focus op private equity te versterken en uitgebreide Valuation Advisory services aan te bieden aan klanten in diverse sectoren.

Oaklins Nederland is een gevestigde naam in M&A, schuldbemiddeling en kapitaalverhoging Dit wordt erkend door het winnen van de M&A Award voor beste Mid-Market M&A Adviseur 2023.

De toevoeging van de twee nieuwe partners plaatst Oaklins in een sterke positie om het jaarlijkse aantal deals in de komende vijf jaar te verdubbelen. Dit versterkt de positie van het bedrijf als belangrijke premium mid-market corporate finance-speler op de Nederlandse markt.

“We zijn verheugd om Tijn Bastiaans en Costas Constantinou te verwelkomen in ons team van partners”, zegt Frederik van der Schoot, Managing Partner bij Oaklins Nederland. “Hun uitgebreide ervaring en begrip van de private equity- en de waarderingsmarkt zijn van onschatbare waarde. Ondertussen blijven we ons team uitbreiden om aanvullende diensten te bieden en groei te stimuleren voor onze klanten. De lancering van Valuation Advisory services onderstreept onze toewijding om uitgebreide ondersteuning te bieden gedurende de gehele transactie- en levenscyclus van een bedrijf.”

Gerelateerde artikelen