Clifford Chance promoveert M&A-expert Tim Heerschop tot partner

Promotie onderdeel van een wereldwijd cohort van 29.

Het wereldwijde advocatenkantoor Clifford Chance kondigt vandaag de promotie aan van Tim Heerschop tot het partnerschap van het kantoor in Amsterdam, als onderdeel van een wereldwijd cohort van 29.

De nieuwe partners benadrukken de kracht en diversiteit van toptalent dat beschikbaar is voor klanten over de hele breedte van internationale markten, producten en sectoren, in lijn met de mondiale groeistrategie van het bedrijf.

Titus de Vries, Managing Partner van Clifford Chance Amsterdam, zegt: “We zijn zeer verheugd met de promotie van Tim naar het partnerschap, als Clifford Chance-advocaat van eigen bodem. Met zijn sterke staat van dienst in private en publieke fusies en overnames voor financiële investeerders, energiefusies en overnames en financiële instellingen M&A-transacties, de benoeming van Tim bevestigt verder de leidende positie van onze Corporate en M&A-praktijk in Nederland en wereldwijd. De promotie van Tim is een grote erkenning van zijn kwaliteiten en bijdrage aan de ambities van ons kantoor, waardoor we ongeëvenaarde diensten kunnen blijven leveren om aan de eisen van de toekomst te voldoen. -evoluerende behoeften van onze gewaardeerde klanten.”

Gerelateerde artikelen