M&A Awards 2021: De beste deals en young talents – Stem nu!

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 13:13
De M&A Awards komen er weer aan! De komende weken worden de beste deals en dealmakers van 2021 geselecteerd.

Best Deal en Best Deal Mid-Cap 
Op 16 december vinden de M&A Awards weer als vanouds plaats in de Beurs van Berlage. Het nominatieproces begint vandaag. Tot en met 10 oktober kan er gestemd worden op de Best Deal en Best Deal Mid-Cap. De categorie Best Deal gaat het om transacties met een waarde van meer dan 250 miljoen euro. De categorie Best Deal Mid-Cap gaat om deals met een waarde tussen de 50 en 250 miljoen euro. Stem nu:  

Voor de categorieën Best Deal en Best Deal Mid-Cap zal Marc van Gelder binnen de jury het voorzitterschap uitoefenen. Daarnaast zullen Koos Breen, Heleen Kersten, Maurits Duynstee, Cilian Jansen Verplanke, Stewart McCrone en Ton van Veen deel uitmaken van de vakjury. 

Beste Small-Cap Deal 
Tot en met 30 oktober kunnen deals worden voorgedragen voor de Best Small-Cap Deal (met een waarde van tussen de 5 en 50 miljoen euro). Na deze periode wordt de short list gekozen van 7 transacties die kans maken op de award. De jury kiest vervolgens de 5 uiteindelijke finalisten, waarmee de online stemming ingaat op MenA.nl. Draag nu de beste small-cap deal van het jaar voor:   

Best Young Talent 
Voor de categorie Best Young Talent zijn we op zoek naar de meest getalenteerde jonge M&A advocaten, PE-managers en M&A-adviseurs. Deze professionals tot 35 jaar oud hebben tussen de drie en acht jaar ervaring en al een sterke track-record opgebouwd van succesvolle transacties waar ze aan hebben meegewerkt.  

Kent u zo'n rising star? Draag hem of haar dan nu voor. Aandragen is mogelijk tot en met 29 oktober. 

Kijk voor een volledig overzicht van de categorieën en jury's op https://maawards.nl/ 

De stemming is geopend. Zet je favoriete deals en talenten in de spotlight en draag hen vandaag nog voor. 

Gerelateerde artikelen