M&A Awards 2023: Draag nu deals, jonge talenten, en diversity firms voor!

Laatst gewijzigd: 08 september 2023 10:56
Welke deals en talenten moeten op 14 december met een award naar huis? Laat het ons weten!

Op donderdag 14 december 2023 vindt in de Beurs van Berlage hét jaarlijkse event plaats waar M&A-professionals bij moeten zijn: de M&A Awards. Het is nu mogelijk om potentiële nominaties aan te dragen voor de M&A Awards 2023 in de categorieën:
Best Deal
Best Deal Mid-Cap
Best Deal Small-Cap
Best Diversity Firm
Best Young M&A Lawyer
Best Young M&A Advisor
Best Young Private Equity Manager

Best Deal
De nominatieperiode voor de M&A Award voor Best Deal loopt tot en met 23 oktober. Nadat de nominatieperiode is afgesloten, wordt een shortlist van vijftien kanshebbers geselecteerd uit de totale lijst van genomineerde deals. Vervolgens beoordeelt de jury alle shortlist deals en brengen de juryleden hun stem uit om tot een top 6 van finalisten te komen.

Deals die in aanmerking komen voor de M&A Award Best Deal 2023 hebben een dealwaarde van meer dan 250 miljoen euro en worden gekenmerkt door een vakkundige uitvoering, innovatieve financiering, een concurrerende aankoopprijs en/of een uitstekende strategie achter de transactie. De deal is het bewijs van groot en authentiek leiderschap, inclusief het ontwikkelen van een sterke, vooruitstrevende cultuur en een bredere bijdrage aan alle belanghebbenden en de samenleving. Draag nu een deal voor.

Best Deal Mid-Cap
Deals die in aanmerking komen voor de Best Deal Mid-Cap 2022 hebben een waarde tussen de 50 – 250 miljoen euro. Vorig jaar won de overname omvormerstartup Mayht door speakerfabrikant Sonos voor 92 miljoen euro. Welke deal zal dit jaar beloond worden voor visie, waardecreatie en excellente uitvoering? Een Mid-Cap deal voordragen is mogelijk tot en met 23 oktober.

Best Deal Small-Cap
De Best Deal Small-Cap 2023 heeft een waarde tussen de 5 en 50 miljoen euro. In de online vragenlijst word je gevraagd een onderbouwing te schrijven waarom deze deal moet winnen. In 2022 ging de award naar de toonaangevende Leadinfo-deal. Ken je een deal die deze succesvolle acquisitie kan evenaren? Laat het ons weten via het stemformulier.

Best Diversity Firm
NautaDutilh was het eerste kantoor dat de M&A Award voor Best Diversity Firm kreeg uitgereikt in 2021. In 2022 ging Deloitte met de award naar huis. Je kunt je kantoor nu voordragen voor de award van 2023. De jury kiest de winnaar uit de ingezonden cases op basis van drie criteria:

1. ‘Move the needle’ – Wat dit kantoor doet op het gebied van Diversity & Inclusion zorgt voor aantoonbare verandering.
2. Reproduceerbaar – Wat ze doen is te repliceren en krijgt zo navolging in de sector.
3. Innovatief – Wat ze doen is innovatief en anders.

Best Young Talent
De beste jonge en getalenteerde professionals (t/m 35 jaar) met minimaal drie tot maximaal acht jaar ervaring in het M&A vak en een bewezen trackrecord van deals op MenA.nl. De ideale kandidaat levert een sterke bijdrage aan het team, reageert snel en werkt goed samen met senioren, junioren en opdrachtgevers. De persoon is leergierig, levert superieure prestaties en wordt beschouwd als een rijzende ster in zijn vakgebied. We onderscheiden jonge talenten in drie categorieën:
– Beste jonge M&A-adviseur
– Beste jonge M&A-advocaat
– Beste jonge Private Equity Manager

Kent u zo’n rijzende ster? Draag hem of haar dan nu voor. Dit is mogelijk tot en met 16 oktober.

De organisatie zal medio november de finalisten voor de M&A Awards 2023 publiceren op MAawards.nl en MenA.nl waarna het online stemmen door de M&A community van start kan gaan.

Kijk voor een volledig overzicht van de categorieën en jury’s op https://maawards.nl/

 

Gerelateerde artikelen