M&A Awards 2021 – Maak kennis met de jury

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 13:13
De jury voor de M&A Awards 2021 bestaat uit een kleurrijke en ervaren groep van professionals.

Welke deal van 2021 komt als beste uit de bus? Dat is de vraag waar de jury zich over zal buigen. De juryleden, die afkomstig zijn uit verschillende hoeken van het bedrijfsleven, hebben gelukkig de kunde en kennis om die vraag met alle zekerheid te kunnen beantwoorden. Echter, om die vraag goed te kunnen beantwoorden, zullen andere vragen ook relevant zijn. Welke deal voegde de meeste waarde toe aan een bedrijf? Welk bedrijf heeft zich kunnen onderscheiden door strategisch zich toe te voegen aan ander bedrijf? 

Best Deal en Best Deal Mid-Cap

Voor de categorieën Best Deal en Best Deal Mid-Cap zal Marc van Gelder binnen de jury het voorzitterschap uitoefenen. Van Gelder is oprichter en CEO van Dennendonck Investments en voormalig CEO van Mediq. Daarnaast zullen Koos Breen, Heleen Kersten, Maurits Duynstee, Cilian Jansen Verplanke, Stewart McCrone en Ton van Veen deel uitmaken van de jury. Deals met een waarde tussen de 50 en 250 miljoen euro vallen binnen de categorie Best Deal Mid-Cap. Daarentegen vallen deals binnen de categorie Best Deal bij een waarde van meer dan 250 miljoen euro.

Best Deal Small-Cap

De jury voor de Best Deal Small-Cap telt vier juryleden. Robert de Boeck, Rob van der Laan, Brigitte van der Maarel en Maasbert Schouten zullen zich buigen over de vraag welke deal tussen de 5 en 50 miljoen euro kans maakt om de Best Deal Small-Cap van 2021 te zijn.

Op donderdag 16 december zal de M&A Awards 2021 plaatsvinden in de Beurs van Berlage. 

Gerelateerde artikelen