Yvo de Vries versterkt mededingingspraktijk Allen & Overy

Mededingingsadvocaat Yvo de Vries gaat per 1 september 2016 aan de slag als partner bij Allen & Overy Amsterdam. Hiervoor werkte hij bij Philips.
Yvo de Vries (41) startte zijn loopbaan als advocaat in 1997 bij De Brauw Blackstone Westbroek. Vervolgens gaf hij als Senior Legal Counsel European Law leiding aan de EU-procespraktijk van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en vertegenwoordigde hij in die hoedanigheid de Staat der Nederlanden in tientallen procedures bij het Hof van Justitie in Luxemburg. De afgelopen vijf jaar was hij werkzaam als Senior Director Antitrust bij Philips.
 
Paul Glazener
Ferdinand Grapperhaus, bestuursvoorzitter van kantoor Amsterdam, over de overstap: “Wij zijn zeer verheugd dat Yvo onze mededingingspraktijk komt versterken. De combinatie van zijn ervaring als advocaat, zijn positie als regeringsvertegenwoordiger in Luxemburg en zijn opgedane inzichten in het bedrijfsleven is uitzonderlijk. Zijn komst komt daarnaast op een goed moment gelet op de overstap van Allen & Overy partner Paul Glazener naar de rechterlijke macht per 1 september aanstaande.”
 
Gerelateerde artikelen