Private Equity Summit 2024 komt eraan: To buy and build or not to buy and build?

Maak contact met meer dan 300 PE-investeerders, dealmakers en ondernemers!

Tijdens het Private Equity (PE) Summit 2024 op 23 mei delen we voorbeelden van succesvolle target selectie, briljante timing en effectieve integratie na de fusie. We analyseren indrukwekkende rendementen die goed uitgevoerde add-ons kunnen genereren en bespreken impactvolle gevallen van buy-and-build met investeerders en ondernemers. Wat werkt en wat werkt niet?

Een aantal hoogtepunten uit het programma zijn:

Plenaire opening: Waardecreatie of waardevernietiging?
Kom naar de plenaire opening van de Private Equity Summit, waar professor Kilian McCarthy de bevindingen zal presenteren van uitgebreid mondiaal onderzoek naar waardecreatie (of vernietiging) door fusies en overnames. Na zijn presentatie zal ons panel van deskundige M&A-directors en investeerders commentaar leveren en een discussie aangaan over de belangrijkste geleerde lessen.

Breakoutsessie: Het AI Insightscentrum
Hoe kan AI de waarde van jouw portefeuillebedrijven vergroten en helpen bij het selecteren van veelbelovende targets? Ga met ons mee naar het dynamische Insights Center terwijl we de baanbrekende toepassingen van AI en het potentieel ervan voor investeerders verkennen.

Breakoutsessie: Het bouwen van software-krachtpatsers 
Buy & Build blijft bloeien in de technologiesector en de software-industrie, gedreven door de voordelen van schaalgrootte, marktpenetratie en de acquisitie van technisch talent. Toonaangevende bedrijven als Main Capital, Visma en Lyvia Group zullen hun strategieën en onderscheidende benaderingen delen om groei te realiseren door middel van strategische internationale overnames. Met Marijn van Baar (Visma), Hossein Araghi (Lyvia) en Sjoerd Aarts (Main Capital Partners).

Afsluitende keynote: Het juiste evenwicht vinden – Een gezond concurrentielandschap behouden
Consolidatie via buy & build-initiatieven leidt vaak tot zorgen over het concurrentievermogen van de daaruit voortvloeiende markten. De Private Equity Summit wordt afgesloten met een exclusieve presentatie door Martijn Snoep, voorzitter van de ACM. We verkennen het doel en de missie van de ACM, samen met de belangrijkste ontwikkelingen die de markten vormgeven. Ontdek de huidige en eerdere zaken die door de ACM worden onderzocht en krijg inzicht in hun kwalitatieve en kwantitatieve analysemethoden.

Schrijf je nu in!
Maak contact met meer dan 300 PE-investeerders, dealmakers en ondernemers! Ontdek een breed scala aan sessies en sprekers die zijn afgestemd op jouw interesses en expertise. Van exclusieve rondetafelgesprekken tot dynamische breakout-sessies, de PE Summit 2024 biedt volop mogelijkheden om te leren en te netwerken.

Schrijf je nu in op PEsummit.nl en verzeker je plek tussen marktleiders en visionairs.

 

 

Gerelateerde artikelen