Lyvia Group neemt Gorilla Services over

Met de overname versterkt Lyvia Group haar softwareportfolio voor (IT) servicemanagement en productiviteit.

Lyvia Group, een Europese technologie- en softwareoplossingengroep, neemt Gorilla Services B.V. over. Lyvia Group ontwikkelt en levert bedrijfskritische en groeibevorderende software en diensten aan klanten over de hele wereld.

Gorilla Services levert toonaangevende SaaS-oplossingen voor klant- en IT-service, AI en chatbots, workflowautomatisering, project- en klantrelatiebeheer. Hun diensten variëren van het optimaliseren van de efficiëntie en productiviteit door het automatiseren van workflows, tot het in staat stellen van IT, klantenservice, verkoop, marketing en HR om hun werk te optimaliseren. Al vijf jaar op rij heeft Gorilla Services de prestigieuze FD Gazelle gewonnen, een prijs die wordt uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het bedrijf heeft het hoofdkantoor in Breda en is voornamelijk actief in de Benelux.

Met deze overname versterkt Lyvia Group hun positie in CRM, projectmanagement en (IT) servicemanagementoplossingen. De overname van Gorilla Services is het tweede bedrijf in de Benelux dat zich bij Lyvia Group aansluit. In december kondigde het bedrijf de acquisitie aan van Facility Kwadraat, een SaaS-bedrijf dat software voor vastgoed- en facilitair management levert.

“Gorilla Services biedt oplossingen die aansluiten bij veel verschillende segmenten van de waardeketen van Lyvia, waarbij expertise wordt bijgedragen, variërend van algehele werkproductiviteit en automatisering tot het verbeteren van de IT-service en klantervaring”, aldus Hossein Araghi, investeringspartner bij Lyvia. “We zijn er trots op dat ze Lyvia hebben gekozen als hun partner voor toekomstige groei.”

“Deze overname markeert een belangrijk hoofdstuk in onze geschiedenis en versterkt onze strategische positionering binnen de sector”, zeggen Taco van der Pompe, oprichter, en Joachim Beckmann, CEO, van Gorilla Services. “Het opent deuren om nauw samen te werken met Lyvia’s diverse bedrijvenportfolio, waarbij synergiën worden benut die onze lokale en internationale expansie zullen versterken. Door gebruik te maken van onze gecombineerde krachten kunnen we anticiperen op het versnellen van de groei en het bevorderen van innovatieve oplossingen op het gebied van IT-servicebeheer en klantervaring. We versnellen onze groei en breiden onze mogelijkheden uit om onze klanten en partners beter van dienst te zijn.”

Het dealteam van Lyvia Group bestond uit:

Lyvia Group
Hossein Araghi, Managing Director Lyvia Group Benelux
David Pinchasik, COO Lyvia Group Benelux
Maximiliaan Lensvelt, Investment associate Lyvia Group Benelux

Financial Advisory
Lorenz Roth, Manager Corporate Finance Baker Tilly

Legal Advisory
Maurice Dudink, Advocaat/Partner DeBreij
Bas Belder, Partner DeBreij

Tax Advisory
Jochem Kin, Partner VanLoman
Joris Maas, Tax consultant VanLoman

Gerelateerde artikelen