Pitch Best Young M&A Advisor 2018: Manus Weber, IMPROVED Corporate Finance

Waarom is hij of zij de Best Young Talent?
Manus Weber behoudt constant overzicht in een hectisch proces. Ook kan hij uitstekend cross border deals managen. Deze deals vragen veel op verschillende terreinen, zoals cultuur, methodiek, approach en juridische aspecten.

Manus heeft niet slechts overzicht, maar weet door zijn aanleg alle elementen precies te doen. Daardoor maakt hij indruk op alle betrokkenen in het proces; zij willen daarom graag met hem werken.

Manus komt oorspronkelijk niet uit M&A, maar meer uit de risk & valuation consultancy. Dat is een meer exacte kant van het vak en juist in het intermenselijke heeft Manus zich geweldig ontwikkeld en bewezen. Dat heeft hij gedaan met een bijna niet meer vindbare bescheidenheid.

Wat zijn de specialiteiten van dit talent?
Manus levert onder alle omstandigheden topkwaliteit op alle gebieden van het proces; zowel op pitchen, overtuigen van de prospect als het gehele traject daarna van documentatie tot en met closing.

Manus is leergierig, secuur, voorkomend, communicatief en collegiaal. Daardoor is hij cultuurbepalend in zowel een traject met een opdrachtgever als intern met alle typen collega's. Zij vragen hem graag om zijn mening en advies.

Waarmee onderscheidt hij of zij zich van de andere M&A professionals?
Manus onderscheidt zich door rust, controle, overzicht en maximale betrouwbaarheid. Dat doet hij op alle vlakken van deliveries in de verschillende fasen van het proces. Niemand krijgt Manus overstressed, hoe hectisch een proces in sommige fasen ook kan worden.

—–

M&A Awards 2018: Stem op uw favoriete Young M&A Advisor 2018
Wie valt er 13 december in de prijzen tijdens de M&A Awards 2018? Stem nu mee:
Iedereen kent de sterren van de M&A-wereld. Maar wie zijn eigenlijk de toekomstige rainmakers van Nederland? In de lijst van genomineerden vindt u een greep uit de allerbeste M&A-advocaten en investment bankers onder de 35 jaar van dit moment. Een gewild lijstje onder recruiters en headhunters. Wanneer u die talentvolle collega liever binnen de muren van uw eigen organisatie houdt, kunt u dus maar beter op een ander stemmen. Ga naar alle nominaties voor de Best Young M&A Advisor 2018.

Bekijk alle Young M&A Advisor pitches & stem direct

Tip: Bezoek 13 december de M&A Awards 2018, hét jaarlijkse galadiner en feest voor M&A, corporate finance en private equity.

Gerelateerde artikelen