Fiets mee met de vijfde editie van M&A Criterium

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 13:28
Fiets en netwerk met je collega's.

Op woensdag 14 september stappen (young) M&A-ers weer op de fiets voor een gezamenlijke fietstocht tijdens de vijfde editie van M&A Criterium. Het perfecte evenement om je van je sportieve kant te laten zien én te netwerken met je collega’s. We gaan van start bij Wattshub aan de radarweg 480 te Amsterdam, waar we de tocht ook weer eindigen met een prijsuitreiking, barbecue en een borrel.

Niet te missen tijdens deze editie van Criterium is natuurlijk drievoudig Nederlands kampioen Michael Boogerd. Winnaar van de Amstel Gold Race in 1999 en twee etappes in de Ronde van Frankrijk. Deze wielrenlegende zal ons komen versterken tijdens dit prachtige evenement.

Ook goed om te weten: Sponsor Jumbo-Visma verloot op deze dag shirts gesigneerd door niemand minder dan Marianne Vos. Deze fenomenale baanwielrenster, veldrijdster en wegwielrenster werd in deze disciplines onder meer twee keer olympisch kampioene, dertien keer wereldkampioene, drie keer Europees kampioene en zestien keer Nederlands kampioene. Dit wil je niet missen! 

Fiets je mee? Meld je dan nu aan!

Gerelateerde artikelen