M&A Forum | Valuation – met Kevin Kaiser

Valuationgoeroe Kevin Kaiser komt naar Nederland voor het M&A Forum.

Normaal doceert Kaiser aan de Wharton School, na meer dan 15 jaar professor geweest te zijn aan INSEAD, maar voor een exclusief M&A-event dat op 26 juni in samenwerking met het Amsterdam Institute of Finance wordt georganiseerd is hij even in Nederland. Jones Day stelt haar prachtige kantoor in hartje Amsterdam beschikbaar voor deze bijzondere avond.

Kaiser neemt ons mee naar de machinekamer van de deals; aan de hand van de laatste onderzoeksinzichten zal hij uit de doeken doen hoe verschillende partijen een deal financieren, structureren en omzetten in toegevoegde waarde voor investeerders. Ontrafel de mysteries van het durfkapitaal om zo met meer kennis en zelfvertrouwen de markt van investeringsmogelijkheden te verkennen! 

Eerdere deelnemers aan de cursussen van Kaiser beschrijven zijn stijl als direct, confronterend en inspirerend – Kaiser is niet bang om vastgeroeste patronen te doorbreken en hardnekkige aannames over valuation naar het rijk der fabelen te verwijzen. Met een frisse blik komen de deelnemers weer naar buiten, zo vertellen eerdere deelnemers aan de lezingen en cursussen: 

"New way of thinking." – Corporate Strategist, ABN AMRO Bank

"Totally new insights into finance." – M&A Associate, BDO Corporate Finance

"Thought-provoking and challenging." – Associate, PGGM (+ many others…)

"A life-changing week." – Head of Strategy & Business Development, Kempen & Co.

Alvast inlezen? Een lijst met publicaties is hier te vinden. Lees ook zijn boek over valuation: The Blue Line Imperative

Het evenement vindt plaats bij Jones Day. Naast de lezing van Kaiser is er een walking dinner en heeft u uitgebreid de gelegenheid om de banden aan te halen met de M&A Community op de borrel.

Programma 
26 juni 2019

18.00 Drinks & walking dinner
19.00 Masterclass Kevin Kaiser, Adjunct Full Professor of Finance at the Wharton School of the University of Pennsylvania
19.45 Netwerkborrel

Full Members van de M&A Community melden zich hier aan. Wilt u Full Member worden? Laat hier uw gegevens achter. 

Let op: Wegens beperkte ruimte geldt first come first served voor de Full Members van de M&A Community. De inschrijvingen sluiten zodra het maximaal aantal gasten is bereikt. Voor partners van de M&A Community geldt er een maximaal aantal gasten. Platinum Partner: 8 Gold Partner: 4 Company Members: 2. Stuur een e-mail aan Melanie Donkers voor eventuele vragen (mdonkers@alexvangroningen.nl)

 

 

Gerelateerde artikelen