Internationaal befaamde denker Fons Trompenaars spreekt op Corporate Growth Summit

Fons Trompenaars, de wereldberoemde denker op het gebied van leiderschap, komt 2 november naar KPMG in Amstelveen om te spreken tijdens het Corporate Growth Summit.

In onze kennisgedreven economie is het personeel de belangrijkste asset van een onderneming. Succesvolle leiders in de eenentwintigste eeuw zijn dus vooral goed in het mobiliseren, aansturen en inspireren van mensen. 

Toch gaat het juist daar vaak mis. Wanneer een bedrijf zijn doelstellingen niet haalt, ligt de oorzaak in 90% van de gevallen intern, zo blijkt uit onderzoek van Bain & Co. Daar valt dus iets aan te doen. Het lot is in eigen handen. Daarom nodigen wij u uit voor Het Corporate Growth Summit op 2 november 2017 met het thema ‘21st century leadership needed!’.

De keynote spreker is van internationale statuur. Als enige Nederlander staat Fons Trompenaars al jaren in de Thinkers50, de befaamde lijst van de invloedrijkste denkers op het gebied van management. Trompenaars wordt ingehuurd door multinationals als Nike en General Motors om mee te denken over culturele vraagstukken.

Het magnum opus van Trompenaars, naast de vele boeken die hij schreef, is Riding the Waves of Culture. 'Managers zijn voor de antwoorden, leiders voor de vragen,' aldus de boardroomfluisteraar. 2 november is een unieke gelegenheid om meer van deze denker te horen. 

Ook zijn er roundtables en masterclasses waarin succesvolle zakenmensen en interessante denkers met u in gesprek gaan over succesvol leiderschap. Bent u CEO, DGA, M&A Director, Director Corporate Development, CFO, General Counsel of investeerder? Dan bent u van harte welkom.

Meld u zich hier aan.

Gerelateerde artikelen