CEO van Royal Reesink spreekt op Zomerforum

Sinds vorige week is de beursnotering van Royal Reesink officieel beƫindigd. Gerrit van der Scheer, CEO van de onderneming, deelt zijn ervaringen over de delisting op het M&A Zomerforum van woensdag 31 augustus bij Baker & McKenzie.

—> Meld u aan voor het Zomerforum*

 
Een consortium onder leiding van Gilde Buy Out Partners en waarvan ook Todlin, Navitas en het management deel uitmaken heeft Royal Reesink van de beurs gehaald voor in totaal 140 miljoen euro.
 
De investeerders en de directie zijn het er over eens dat Royal Reesink zijn strategie in een private setting versneld kan uitvoeren. Het doel is om Royal Reesink (internationaal) verder te laten groeien als distributeur van materieel voor de land- en tuinbouw, landschappelijk onderhoud, material handling, grond-, weg- en waterbouw.
 
Royal Reesink stond genoteerd aan Alternext, een handelsplatform van Euronext Amsterdam. Na de aankondiging van de sluiting van Alternext Amsterdam heeft Royal Reesink zich voorbereid op een overgang naar Euronext, terwijl tegelijkertijd het public offer traject speelde. De samenloop van deze trajecten maakt deze transactie extra uitdagend en interessant.
 
Tijdens het M&A Zomerforum van woensdag 31 augustus bij Baker & McKenzie deelt Gerrit van der Scheer in een presentatie zijn ervaringen met het public offer proces en legt uit hoe hij het bedrijf verder wil brengen met het consortium van private aandeelhouders. Rabobank, die Royal Reesink begeleidde in het traject, vertelt ook over de deal.
 
Daarna volgt een paneldiscussie met de bekende belegger Corne van Zeijl, Detron-oprichter George Banken en Hans Leufkens van Euronext over de voor- en nadelen van een beursnotering.
 
 
*Let op! De beschikbaarheid voor het Zomerforum is beperkt. Meld u daarom zo snel mogelijk aan en laat  het ons tevens zo spoedig mogelijk weten als u na aanmelding onverhoopt verhinderd bent. Vol=vol.
 
Gerelateerde artikelen