Zon, zee en M&A at the beach woensdag met weercijfer 10

Pak de Ray-Ban uit de la. Woensdag staat Bloemendaal in het teken van zon, zee en M&A. De weergoden zijn de M&A Community goedgezind, met een 'weercijfer' van 10 staan de professionals in M&A, corporate finance en private equity woensdag vol in het zonnetje. OP = OP, want donderdag komt het weer met bakken uit de hemel.
 
M&A manager Carlos Musters komt net uit China waar hij voor Aviko (dochterbedrijf van Royal Cosun) een gamechanging deal heeft gesloten met SnowValley. De fabrikant van aardappelproducten is sinds 2007 actief in China en heeft grote groeiplannen in China. Musters deelt zijn kennis en ervaringen tijdens M&A at the beach. 
 
Ilse Kerling gaat in op succesvol zaken doen in China. China biedt enorme kansen voor cross border M&A, maar veel Nederlanders lopen stuk op de zakencultuur. Fouten zijn snel gemaakt. Hoe stelt u zich op tijdens de eerste ontmoeting met een Chinese zakenrelatie; hoe zorgt u ervoor dat u beter overkomt dan een concurrent? Wat moet u weten over onderhandelen in China? Hoe ontstaat een goede samenwerking; wat zijn de succesvolle ingrediënten? Wat zijn voorbeelden waar het fout gaat? 
Funky muziek, bbq-buffet en een heerlijk glas wijn 
Bezoek het M&A Café The Beach op woensdag 27 augustus op het kleurrijke terras van Rapa Nui in Bloemendaal. Geniet met vakgenoten van de zomer met ondergaande zon, funky muziek, bbq-buffet en een heerlijk glas wijn tijdens deze exclusieve borrel (18.00 – 21.00 uur). Ontdek nieuwe deals in zomerse sferen, hoor uit eerste hand waar uw collega’s mee bezig zijn en ontmoet bankiers, M&A directors, corporate finance adviseurs, private equity specialisten, advocaten en CFO’s. Meer kennis, kansen en deals. Dat is de belofte van de M&A Community. 
Goed om te weten: de M&A Community regelt kosteloos vervoer vanaf de Zuidas naar Bloemendaal en terug. Na uw aanmelding ontvangt u meer informatie.
Kosteloze deelname ter kennismaking?
Leden van de M&A Community* nemen kosteloos deel aan M&A bijeenkomsten. Komt u voor de eerste keer? Bezoek gerust eenmalig gratis een M&A event. 
* Leden hebben toegang tot de M&A Fora, M&A Masterclasses, het Private Equity Summit, het Corporate Growth Summit en de M&A Cafés. Tevens ontvangen leden 4x per jaar het M&A Magazine en hebben zij gratis toegang tot de M&A Database en M&A Leaque Tables. Word hier lid van de M&A Community.
 
Gerelateerde artikelen