Young talent Youri van ’t Hul, Baker & McKenzie: “Aantrekkende markt zet door”

Uit de gesprekken met de M&A-talenten die zijn genomineerd voor de Young Talent Award rijst het beeld van een markt die op stoom is. Veel van de huidige talenten kwamen pas na de crisis van 2008 in het vak. Zo ook Youri van 't Hul van Baker & McKenzie.
Bij welke transacties was u in 2015 betrokken? 
In 2015 heb ik een aantal mooie transacties afgerond, waaronder Royal De Heus en EW Group – Plukon Food Group; Egeria – United Dutch Breweries; Kemira – AkzoNobel’s Paper Chemicals business; Vlugtinvest – Iv Groep; Gilde Equity Management/Conclusion – Virtual Sciences en Hitachi Koki – Metabo. Bij deze verschillende transacties heb ik vanuit meerdere perspectieven geadviseerd: zowel vanuit private-equity- als strategische partijen, voor familie-aandeelhouders, multinationals en zowel aan de koop- als verkoopzijde.
 
Hoe kijkt u terug op het afgelopen jaar en wat zijn de verwachtingen voor 2016? 
Ik blik terug op een enerverend jaar. Op persoonlijk vlak met een overstap van Houthoff Buruma naar Baker & McKenzie en op zakelijk vlak met een sterk aantrekkende markt, een trend die zich naar ik verwacht in 2016 zal voorzetten.
 
– Bekijk hier de nominatiepitch van Youri van ’t Hul
– Stem hier op uw favoriete jonge M&A-professional
– Ontmoet Youri op het galafeest van de M&A Awards
 
Gerelateerde artikelen