Word lid van de M&A Community en ontvang een gratis M&A Awards feestkaart

Tout M&A is aanwezig op M&A Awards in de Beurs van Berlage op 12 december 2013. Ben jij er ook bij? De M&A Community biedt haar nieuwe leden* een gratis feestkaart voor het feest van de M&A Awards (20.30 - 01.00). Bezoek als nieuw lid hét gezaghebbende evenement in M&A en ontmoet 750 professionals in M&A, private equity en corporate finance.
Benut deze kans op een groter netwerk, meer kennis en meer deals. Bovenal… geniet van hét moment om met collega’s of klanten het jaar op een stijlvolle manier af te sluiten. Dress code: Black Tie. Meld je direct hier aan.
 
NOG GROOTSER EN MOOIER: RENÉ FROGER, COCKTAILBAR, MODELS EN LOUNGE DJ’S
Het feest van de M&A Awards belooft een geweldige belevenis te worden in de prachtige Beurs van Berlage. Geniet van de champagnereceptie, models at work, chique cocktail bar en entertainment van topklasse met onder anderen lounge dj’s en een optreden van René Froger. Hef het glas met professionals van onder andere 3i, AAC, ABN AMRO, Ahold, Bencis, Boekhoorn M&A, CEVA, Cofely, CVC, Diageo, Dockwise, Egeria, H2, ING, J.P.Morgan, KPMG, KPN, NPM, Parcom, Rabo PE, RTL, Van Gansewinkel en VION. Voor meer informatie bezoek je Overnames.nl
 
PROFITEER VÓÓR 12 DECEMBER
Meld je vóór 12 december aan als lid van de M&A Community en ontvang direct een gratis feestkaart (t.w.v. 250 euro). Als lid van de M&A Community vergroot jij jouw kansen op de mooiste deals door de juiste kennis en beste contacten. Profiteer van meer kennis, netwerk en carrière tijdens M&A Cafés, M&A Masterclasses, op MenA.nl, in de Who = Who in M&A en Private Equity en in M&A Magazine. Word vandaag nog lid en ontvang direct de M&A Awards feestkaart.
 
Professionals simply can’t afford to miss out. Wij verwelkomen graag jou en jouw collega’s tijdens de M&A Awards op 12 december 2013 in de Beurs van Berlage. 
  
*Deze actie is van toepassing op jouw aanmelding voor een Full Membership t.w.v. 495 euro vóór 12 december. Nieuwe leden als onderdeel van een partnership vallen buiten deze actie.
 
Gerelateerde artikelen