Winnaars M&A Awards luiden gong op Beursplein 5

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 10:13
Winnaars van de M&A Awards 2013 brengen een bezoek aan Beursplein 5 voor het openen van de handelsdag. De winnaar van de ‘Best Acquisition Finance Banker Award’, Marin Boon, Manager Corporate Finance Memberbanks Rabobank, luidt de gong en opent daarmee de eerste volledige beursweek van 2014.
De M&A awards zijn op 12 december 2013 voor de veertiende maal uitgereikt aan de top op het gebied van fusies en overnames, Corporate Finance en Private Equity. Ruim 750 M&A-professionals, private equity managers en bestuurders kwamen tijdens de M&A Awards bijeen om op feestelijke wijze terug te blikken op het afgelopen jaar. In 21 categorieën werden de Awards uitgereikt: de hoogste jaarlijkse erkenning voor de top in M&A, corporate finance en private equity. 
 
 
 
Rij onder: Marin Boon, Manager Corporate Finance Memberbanks Rabobank, Peter Wolterman, Partner Business Restructuring Services, PwC, Laura de Jong, advocaat AKD, Ilona Delikat, medewerker Euronext. Rij boven: René Geskes, Euronext, Jeroen Weimer, partner KPMG, Willem van Oosten, Community Manager M&A, Alex van Groningen. 
 
Gerelateerde artikelen