Winc Academy wordt nummer acht van De Complementair Groep

De overname is de derde deal dit jaar van De Complementair Groep.

De Complementair Groep (DCG) heeft Winc Academy overgenomen, een aanbieder van asynchroon onderwijs op het gebied van IT, data-analyse en online marketing. De deal is beklonken op 2 september. Daarmee is De Complementair Groep eigenaar van acht bedrijven in Nederland.

Het is de derde overname die De Complementair Groep dit jaar heeft gerealiseerd. In februari werd trainingsbureau Coach+Result  overgenomen en in mei was Sonnevelt Opleidingen uit Hedel aan de beurt.

Winc Academy is opgericht in 2019 met de missie om iedereen de kans te bieden op een betere toekomst door het leren van digitale vaardigheden, ongeacht locatie, tijd of voorkennis. Met een flexibele en praktijkgerichte lesmethode weet Winc Academy een breed publiek aan te spreken. 43 procent van de studenten is vrouw, de opleider streeft naar een inclusieve en diverse leeromgeving die ook toegankelijk is voor mensen met extra behoeften.

Met een slagingspercentage van zeventig procent en een gemiddelde beoordeling van 4.5/5.0 sterren, steekt Winc Academy de concurrentie de loef af. Winc Academy blijft zelfstandig opereren binnen de groep. Financiële details over de deal zijn niet bekendgemaakt.

Gerelateerde artikelen