Complementair Groep neemt trainingsbureau Coach+Result over

Opleider Complementair Groep gaat met de overname IT-professionals voorzien van soft skills.

Complementair Groep, het moederbedrijf achter Nederlands grootste onafhankelijke IT-opleider Vijfhart, heeft vandaag bekend gemaakt dat het trainingsbureau Coach+Result uit Ulvenhout (nabij Breda) heeft overgenomen.

Coach+Result is een opleiding in het versterken van klantenrelaties. Sinds de oprichting in 2000 heeft het bureau meer dan 25.000 professionals opgeleid en sinds 2015 is Coach+Result acht jaar op rij bekroond als Beste Opleider van Nederland in sales en communicatie.

Deze expertise in het verbeteren van klantbeleving, commerciƫle slagkracht, interne samenwerking en leiderschap maakt Coach+Result een waardevolle aanwinst voor Complementair Groep, schrijft het bedrijf in een persbericht.

Bastiaan Janssen, CEO van Complementair Groep: “Een groot dankwoord aan Sjoerd en zijn team van Coach+Result voor hun vertrouwen in ons. Deze samenwerking, en onze eerdere overname van Safety First Opleidingen begin dit jaar, tonen onze inzet om te voldoen aan de klantbehoefte voor een one-stop-shop voor opleidingen. Het breidt ons aanbod verder uit met kwalitatief hoogwaardige en praktijkgerichte cursussen, waardoor we een nog relevanter portfolio aan kunnen bieden.”

Onder leiding van de huidige directie zal Coach+Result als zelfstandig merk blijven opereren vanuit Ulvenhout, met de toevoeging dat hun cursusaanbod nu ook beschikbaar zal zijn via het open rooster van Vijfhart IT-Opleidingen.

 

 

Gerelateerde artikelen