Wees welkom aan de pokertafel

De Young M&A Community komt op woensdag 7 april bijeen om te pokeren.

‘’Poker is war. People pretend it is a game’’, zei professioneel pokerspeler Doyle Brunson ooit. Wellicht klopt dat ook wel, zeker als er veel op het spel staat. Inmiddels is het een tijdje geleden dat de Young M&A Community voor de laatste keer is bijeengekomen.

Voor de Young M&A Community organiseren wij op woensdag 7 april vanaf 16.30 uur een online pokertoernooi. Nog nooit poker gespeeld? Geen probleem! Wij sturen je alle informatie en instructies die je nodig hebt.

Kaarten goed schudden

Pokeren lijkt redelijk veel op investeren – méér dan men wellicht zou verwachten. Een investering zonder goede due diligence leidt al snel tot verlies, al dan niet tot een erg hoog risico. Dát geldt ook voor pokeren: goede voorkennis over de tegenstanders aan een pokertafel kan het spel maken óf breken.

Ook geldt net zoals bij het investeren dat enige mate van risico vereist is. High risk, high reward, luidt het adagium. Zoals Mike McDermott in de pokerfilm Rounders ook zei: ‘’You can't lose what you don't put in the middle. But you can't win much either.’’

Unieke prijs

Jouw collega's en vakgenoten uit de community gemist de afgelopen tijd? Niet getreurd. Tijdens het interactieve online event is er genoeg mogelijkheid om bij te praten en te netwerken via Zoom. Wie weet, misschien win jij met wat beginnersgeluk wel de hoofdprijs: een cursus naar keuze bij het Amsterdam Institute of Finance.

Meld je aan voor de pokeravond op woensdag 7 april.

Gerelateerde artikelen