Wat doen 250 Private Equity managers op 5 maart bij KPMG in Amstelveen?

Private equity zit op miljarden om te investeren in groei en internationalisering van bedrijven. Wie beheert die miljarden aan "dry powder"? Wie verdeelt het geld? Wie wil investeren en wie weet hoe jouw bedrijf op het pad van duurzame groei kan worden gebracht? Ontmoet woensdag 5 maart de beste private equity managers tijdens de derde editie van de M&A Community en NVP Lenteborrel (17.00 - 20.00 uur) bij KPMG in Amstelveen. Je bent van harte welkom tijdens de M&A Masterclasses én het M&A Café.
 
Top-notch kennis tijdens twee M&A Masterclasses (17.00 – 18.00)
Neem deel aan de twee Masterclasses door Philip Houben (NVP) en Onno Sloterdijk (KPMG). Philip Houben, voorzitter van de NVP, vertelt over de voors en tegens van private equity voor verschillende stakeholders. Aan de hand van de publicaties als "Exploring the impact of private equity on economic growth in Europe" bespreekt Houben de maatschappelijke effecten van private equity op economische groei, concurrentiekracht en duurzame pensioenen. Onno Sloterdijk, partner KPMG, gaat in op de trends en ontwikkelingen waaronder de toenemende belangstelling van buitenlandse investeerders in Nederlandse bedrijven.
Ontmoet 250 M&A en Private Equity professionals tijdens het M&A Café (18.00 – 20.00)
Private equity investeerders, limited partners en M&A professionals delen kennis en sluiten deals. Waar liggen kansen in M&A? Welke sectoren zijn booming? Wie is bezig met welke deal? Wie wil verkopen en wie wil acquireren en/of investeren? Jij hoort het van 250 M&A en Private Equity professionals van bedrijven als APG, Gamma, Gilde, Mentha, TIIN, American Appraisal, ABN AMRO, AKD, Allen & Overy, Alvarez & Marsal, Atos, De Brauw Blackstone Westbroek, Eversheds, EY, Hill + Knowlton, Houthoff Buruma, KPMG, Lexence, Linklaters, Loyens & Loeff, NautaDutilh, Rabobank International, Stibbe, en meer.
 
Kosteloze deelname ter kennismaking?
Deelname aan het M&A Forum en NVP Lenteborrel is kosteloos voor leden van de M&A Community en NVP. Kom jij voor de eerste keer? Bezoek gerust eenmalig gratis een M&A event. Meld je hier kosteloos aan. Voor vragen en advies neem je contact op met M&A Communitiy Manager Willem van Oosten via 020 5788917 of wvanoosten@alexvangroningen.nl. Wil jij je aanmelden voor het M&A Forum en het lidmaatschap van de M&A Community? Schrijf je hieronder in als lid en verzeker je direct van deelname. Je investeert slechts 495 euro per jaar. 
 
De borrel wordt georganiseerd door de M&A Community en de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen (NVP). 
 
 
Gerelateerde artikelen