Volgende week eerste M&A Café Rotterdam

CFO William Bontes van de RET verzorgt de M&A Masterclass voorafgaand aan het eerste M&A Café in Rotterdam op woensdag 19 juni. Rotterdamse ondernemers, investeerders en andere M&A professionals komen bijeen en spotten kansen in de Rotterdamse zakelijke markt.
De M&A Masterclass (17.00 – 18.00) en het M&A Café (18.00 – 20.00) worden georganiseerd door de M&A Community in samenwerking met de Dutch Corporate Finance Association (DCFA) en AKD.
CFO William Bontes zal in de M&A Masterclass spreken over het Rotterdamse ondernemersklimaat in het algemeen en de best practices bij RET in het bijzonder. Bij RET is de afgelopen jaren gewerkt aan een omvangrijk verandertraject en met het grote succes van de Randstadrail in het achterhoofd wordt er ook vooruit gekeken, onder meer door verregaande verbeteringen aan de dienstverlening en de nauwe samenwerking met de NS.
Bontes zal in zijn Masterclass onder meer ingaan op ontwikkelingen in de markt en M&A in de OV markt met als recent voorbeeld de gedeeltelijke overname van HTM door NS alsmede de public-private aspecten van een bedrijf als RET en de aantrekkelijkheid van de Rotterdamse regio voor bedrijven. 
Bontes: “Rotterdam heeft een sterk ondernemersklimaat en de RET – ofwel Rotterdamse Elektrische Tram –  staat daar als oer-Rotterdamse onderneming natuurlijk middenin. De Randstadrail, waarin we grote successen hebben geboekt, is een mooi voorbeeld van hoogwaardig openbaar vervoer met een zeer belangrijke functie voor de regio. Daarnaast kijk ik graag vooruit: de Hoekse lijn gaat de komende jaren verder verbeterd worden en het is daarnaast onze ambitie om in deze regio een volledige mobiliteitspartner te worden; door in samenwerking met de NS een fietsenplan aan te bieden bijvoorbeeld. Ik las recent nog in de krant dat de jongere generatie steeds minder auto gaat rijden. Wat dat betreft zie ik de toekomst zonnig in.”
 
CEO’s en CFO’s bij de roundtable ‘Shipping en offshore’ 
CEO’s, CFO’s, M&A Directors en M&A professionals  CFO’s en CEO’s van bedrijven in actief in de shipping & offshore gaan op 19 juni gelijktijdig met elkaar in gesprek tijdens het besloten roundtable gesprek ‘Dealsourcing, shipping en offshore’ (16.45 – 18.15 uur) . De Shipping, offshore, transport & logistics sector ziet de omzetgroei stagneren in 2013. Om kostenreductie en concepten als Cross Chain Control Centers (4C) en synchromodaal transport mogelijk te maken, kan gedacht worden aan joint ventures of andere samenwerkingsverbanden.
In de wereld van M&A, corporate finance en private equity valt of staat jouw succes met wie je kent en wat je hoort. Ben je alleen uit op een gezellige borrel met collega’s en vakgenoten? Dan ben je uiteraard ook welkom. Als lid van de M&A Community is deelname gratis.
 
Meer kennis en meer deals. Dat is de belofte van het M&A Café. De exclusieve borrel voor professionals werkzaam in M&A, Private Equity en Corporate Finance. Hoor uit de eerste hand waar je collega’s mee bezig zijn. Zorg dat je eerder geïnformeerd bent over opportunities en vergroot de kans dat jij de deal doet.
Deelname is gratis voor leden van de M&A Community en de DCFA. Naast uitnodigingen voor 9 jaarlijkse M&A Cafés en de Private Equity Summit ontvangen leden M&A Magazine en hebben leden gratis toegang tot de M&A Database en M&A Leaque Tables. Word hier lid van de M&A Community.
 
Meld je hier aan voor het M&A Café en de Masterclass op 19 juni 2013 ten kantore van AKD in Rotterdam.
 
Gerelateerde artikelen