Virtual Vaults opent kantoor in Londen

Nederlands SaaS-bedrijf mikt op bedienen van internationale dealmakers.

Het Nederlandse Virtual Vaults opent haar eerste internationale kantoor in Londen. Het private-held SaaS-bedrijf is de snelst groeiende aanbieder van virtuele datarooms voor M&A due diligence processen in de Benelux. 

Het bedrijf stelt de Mike Hinchliffe aan als Chief Revenue Officer van het kantoor in Londen. Het nieuwe kantoor is gevestigd in de Metal Box Factory.

Virtual Vaults noemt uitbreiding naar het Verenigd Koninkrijk, de grootste M&A markt van de EMEA-regio, is een logische stap op weg naar verder groeiende internationale omzet. Zo’n 20 procent van de omzet van Virtual Vaults wordt nu al bij internationale klanten gerealiseerd.

Op jaarbasis worden er via het Virtual Vaults-platform meer dan tweeduizend deals gesloten. Na het Verenigd Koninkrijk zullen kantoren in Frankrijk, Duitsland en Scandinavië volgen.

De laatste jaren werkte het team in Nederland aan het schaalbaar maken van de software. Partijen kunnen binnen enkele minuten een virtuele dataroom openen. Complexe Q&A trajecten worden gebruiksvriendelijk en veiliger gemaakt door functionaliteiten zoals een chatfunctie en 24/7 support.

 

Gerelateerde artikelen