350 professionals in M&A en private equity vandaag bij KPMG

Private equity investeerders hebben miljarden geïnvesteerd in Nederlandse bedrijven. Nu is het tijd voor de exits. Bankiers en corporate finance adviseurs weten precies welke bedrijven klaar zijn voor groei. Ontmoet 350 beste private equity investeerders, bankiers en corporate finance adviseurs tijdens de M&A en NVP Lenteborrel op 5 maart bij KPMG. Je bent van harte welkom tijdens de M&A Masterclasses én het M&A Café. Kom je voor de eerste keer? Dan is jouw deelname kosteloos.
Top-notch kennis in twee M&A Masterclasses (17.00 – 18.00) 
Neem deel aan de twee Masterclasses door Philip Houben, voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen (NVP) en Onno Sloterdijk, partner KPMG. Philip Houben vertelt over de voors en tegens van private equity voor verschillende stakeholders. Aan de hand van de publicaties als ‘Exploring the impact of private equity on economic growth in Europe’ bespreekt Houben de maatschappelijke effecten van private equity op economische groei, concurrentiekracht en duurzame pensioenen. Onno Sloterdijk neemt de bezoeker mee in fundraising en origination in zijn masterclass ´An overheating market, a fundraising wall – clever origination required’. Hierin deelt hij zijn kennis over de noodzaak van slimme origination strategieën en fundraising.
Ontmoet 250 M&A en PE professionals op het M&A Café (18.00 – 20.00) 
Private equity investeerders, limited partners en M&A professionals delen kennis en sluiten deals. Waar liggen kansen in M&A? Welke sectoren zijn booming? Wie is bezig met welke deal? Wie wil verkopen en wie wil acquireren en/of investeren? Jij hoort het van ruim 250 rainmakers van bedrijven als APG, Gamma, AAC, Mentha, Gilde, KKR, TIIN, American Appraisal, Solid, Vendis, Waterland, J.P. Morgan, ABN AMRO, AKD, Allen & Overy, Alvarez & Marsal, Atos, De Brauw Blackstone Westbroek, Eversheds, EY, Hill + Knowlton, Houthoff Buruma, KPMG, Lexence, Linklaters, Loyens & Loeff, NautaDutilh, Rabobank, Stibbe en meer. 
Kosteloze deelname ter kennismaking? 
Deelname aan het M&A Forum en NVP Lenteborrel is kosteloos voor leden van de M&A Community en de NVP. Kom jij voor de eerste keer? Bezoek gerust eenmalig gratis een M&A event. Meld je nu kosteloos aan. Ook kun je hier direct lid worden van de M&A Community. 
Gerelateerde artikelen