Verkoop Alltub Group bijgestaan door Jones Day

Advocatenkantoor Jones Day heeft Aurora Resurgence bijgestaan in de verkoop van de Alltub Group aan One Equity Partners.

Dat meldt Jones Day in een persbericht. De verkoop van Alltub Group aan Aurora Resurgence werd begin november aangekondigd.

Aurora Resurgence is gelieerd aan de Aurora Capital Group een Amerikaanse private equity firma met ruim twee miljard dollar onder beheer.

Alltub is een afsplitsing van aluminiumfabrikant Alcan en ging 2005 zelfstandig verder. Het bedrijf is marktleider op het gebied van aluminium- en gelamineerde verpakkingen voor de cosmetische-, farmaceutische-, voedsel- en industriële markt. Alltub heeft het hoofdkantoor in Amsterdam, een omzet van 150 miljoen euro en ruim 1.400 werknemers.

Het Jones Day team dat Aurora Resurgence heeft bijgestaan werd geleid door My Linh Vu-Gregoire en bestond verder uit Bastiaan Kout, Menno Geusens, Lodewijk Berger vanuit Amsterdam, Sascha Schmidt in Frankfurt en verschillende advocaten van kantoren in Düsseldorf, Londen, Mexico-Stad, Milaan, München, Parijs, Pittsburgh en Washington.

Gerelateerde artikelen