TransHeroes uit Hengelo neemt Forwarding Plus over

Op termijn wordt de nieuwe dochter volledig geïntegreerd met moeder.

TransHeroes uit Hengelo heeft alle de aandelen in Forwarding Plus B.V. verworven. Forwarding Plus staat bekend om haar transporten van en naar Tsjechië, Oostenrijk en Slowakije. De economische overdrachtsdatum is met terugwerkende kracht per 1 januari 2023. 

Forwarding Plus B.V. kent haar oorsprong in Tsjechië. De Nederlandse vestiging hiervan is in 2017 door Hans Voorbach opgezet. Onder de vlag van Forwarding Plus rijden er dagelijks zo’n 16 tot 18 vrachtauto’s in vaste lijndienst tussen Tsjechïë en Nederland. Daarbij verzorgt het bedrijf veel transporten van en naar Oostenrijk, Slowakije en Hongarije. 

TransHeroes | Smart Logistics Provider is een logistiek dienstverlener die wegtransport, zeevracht, luchtvracht en douane dienstverlening levert. In 2022 heeft het bedrijf ruim 34 miljoen euro omzet gedraaid. Het heeft vestigingen in Hengelo en Burgh-Haamstede en er werken ongeveer 45 mensen. 

Het team van Forwarding Plus zal na de overname aan blijven en op termijn Hengelo als uitvalsbasis krijgen. Op de langere termijn zal het bedrijf volledig geïntegreerd gaan worden binnen TransHeroes. 

 

Gerelateerde artikelen