Transformeren voor een op technologie gebaseerde toekomst

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 11:38
Digitale transformatie gaat over het voorop stellen van klanten en collega’s.

Door Tom Leenders

In de snel veranderende wereld worden bedrijven in alle landen en sectoren getest op hun aanpassingsvermogen. Digitale transformatie heeft een enorme impact op de manier waarop we zaken doen en in verbinding staan met mensen. Wij hebben dit allen, vanwege de COVID-19-uitbraak, in een versneld tempo ondervonden de afgelopen maanden. Ik ben zeer verheugd dat ik in dit artikel enkele inzichten mag delen over het transformatietraject van Intertrust Group

Voor een wereldwijd opererend en toonaangevende dienstverlener als Intertrust Group blijven mensen centraal staan in het zaken doen. Om succesvol te blijven en te groeien, geloven we dat we een omgeving moeten creëren waarin onze mensen de juiste tools en technologie met bijbehorende processen en trainingsmogelijkheden krijgen. Door te beschikken over de juiste kennis, vaardigheden en expertise, kunnen we een excellente klantervaring bieden. 

Voorop lopen

We willen ook een cultuur creëren van continue verbetering. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Concreet streven wij naar een flexibele manier van opereren, zodat verandering een constant en noodzakelijk onderdeel wordt van onze processen. Dit betekent dat we de manier waarop wij opereren voortdurend herevalueren en onszelf dwingen om voor te stellen wat de nieuwe, op technologie gebaseerde toekomst voor een handeling betekent. Elke twee weken halen wij middels surveys feedback en andere inzichten op uit de verschillende teams om daarop te handelen en onze collega’s een bijdrage te laten leveren aan de ontwikkeling van Intertrust. 

In de samenwerking met klanten willen wij graag een verlengstuk van de bestaande activiteiten zijn. Door met ons samen te werken profiteren klanten van onze voortdurende investeringen in toonaangevende technologie en aanverwante expertise en onze experts die de taal van de klant spreken en daarnaast de markt en andere belangrijke stakeholders, zoals banken en adviseurs, van een klant kennen en begrijpen. Goede voorbeelden zijn onze investeringen in Investran en Yardi applicaties, welke in de fondsen- en vastgoedmarkt gebruikt worden, en de bijbehorende educatie van specialisten.. 

Eigen technologie

We investeren ook in zelf ontwikkelde technologie. Het lanceren van IRIS, ons online client portal, is een voorbeeld en een belangrijke stap in ons transformatietraject. Deze applicatie verandert  de manier waarop we informatie delen met onze klanten radicaal; het delen van informatie wordt transparanter, veiliger en garandeert 24/7 toegang tot gegevens en documenten. 

Ik ben enthousiast over de toekomst van Intertrust en ben trots hiervan deel uit te mogen maken. 

Tom Leenders is Managing Director van Intertrust Nederland.

Intertrust Group verleent wereldwijd juridische, financiële, escrow en trust diensten aan multinationals, fondsen, vermogende individuen en financiële instituten op de kapitaalmarkten. Ga voor meer informatie over de diensten van Intertrust Group naar onze website: www.Intertrustgroup.com

Gerelateerde artikelen