Top-notch kennis tijdens de M&A Masterclass IPOs na de crisis, trends en tips 8 oktober

Beursgangen hebben de afgelopen zes maanden meer kapitaal opgeleverd dan in vergelijkbare periodes de afgelopen jaren. Dat blijkt uit cijfers die beursuitbater Euronext recent bekendmaakte. Woensdag 8 oktober krijgt u alles over IPO┬┤s te horen tijdens de masterclass "IPO's na de crisis, trends en tips."
U bent van harte welkom op het M&A Forum op woensdag 8 oktober 2014 (16.30 – 20.00) bij Stibbe in Amsterdam. De masterclass en de borrel na afloop worden georganiseerd door de M&A Community in samenwerking met Platinum partner Stibbe. Let op: Het aantal plaatsen voor de masterclass en de borrel na afloop is beperkt. Zorg dat u zich tijdig inschrijft.
Met nieuwe noteringen op de Euronextbeurzen werd in de eerste helft van dit jaar 6,5 miljard euro opgehaald. Dat is nu al een ruime verdubbeling ten opzichte van vorig jaar, toen er over het gehele jaar 3,1 miljard euro werd opgehaald. Drivers achter deze toename lijken onder andere privatiseringen en private equity exits te zijn. Luister naar en stel uw vragen aan het panel. Zij bespreken aan de hand van voorbeelden recente ontwikkelingen en trends.
 
Panel met o.a.: Chris Van Schuppen (Head of Equity Capital Markets – ABN AMRO), Derk Lemstra (Managing Partner en Hoofd ECM – Stibbe) en Pieter Schütte (Partner ECM – Stibbe)
Ontmoet M&A en Private Equity professionals
Professionals werkzaam in M&A, Private Equity en Corporate Finance delen kennis en sluiten deals. Waar liggen kansen in M&A? Welke sectoren zijn booming? Wie is bezig met welke deal? Wie wil verkopen en wie wil acquireren en/of investeren? 
Kosteloze deelname ter kennismaking?
Leden van de M&A Community* nemen kosteloos deel aan M&A bijeenkomsten. Komt u voor de eerste keer? Bezoek gerust eenmalig gratis een M&A event.
 
Meld u direct aan voor het M&A Forum
 
Gerelateerde artikelen