Topinvesteerder Active Capital spreekt op het 7e Private Equity Forum

Active Capital spreekt op 16 april met 50 M&A adviseurs over haar ambitie om meer te investeren in kleine en middelgrote bedrijven.

Op donderdag 16 april organiseert de M&A Community alweer het 7e jaarlijkse Private Equity Forum. Voor 200 dealmakers. Bij KPMG in Amstelveen. Met meer investeerders, meer M&A adviseurs en meer business. Voor wie geen deal mag missen, hier moet je dus bij zijn.

Op 16 april is ook investeerder Mels Huige van Active Capital Company aanwezig. Mels heeft als partner ruime ervaring in het begeleiden van fusie- en overnametrajecten, in het structureren van acquisities en het waarderen van ondernemingen. Mels richt zich hoofdzakelijk op het verwerven van nieuwe participaties, add-ons en verkooptrajecten.

De ideale bedrijven voor Active Capital Company om in te investeren hebben een omzet tussen 10 miljoen – 100 miljoen en zijn actief in productie, groothandel of zakelijke dienstverlening. Groei komt uit geografische uitbreiding, duurzaamheid en innovatie.

Bij de 9 deelnemingen van Active Capital Company werken 2100 mensen in 20 landen. Het huidige fonds heeft een omvang van EUR 85m. De meest recente platforminvestering is Technobis. Daarnaast zijn in 2019 verschillende add-ons gedaan voor de portfoliobedrijven CleanLease en Lumat.

Meld u aan voor het 7e Private Equity Forum en speeddate met Active Capital Company en andere toonaangevende dealmakers. Mocht u als investeerder of corporate finance adviseur ook meer deals willen doen? Reserveer dan een speeddate tafel. E-mail Ezri Joy Blaauw (+ 31 6 4638 4782) . Er zijn nog maar een paar tafels beschikbaar en first come first served.

Het Private Equity Forum wordt georganiseerd door de M&A Community, ansarada, Dealsuite en KPMG.               

 

Gerelateerde artikelen