Dit zijn de 50 meest gezochte M&A-huizen

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 11:19
ABN AMRO, ING en de Rabobank zijn de meest gezochte overname-advieskantoren van Nederland. 

[Scroll naar beneden voor alle 50 meest gezochte overname-huizen]

De drie banken prijken bovenaan de top 50 van populairste overname-adviseurs. De lijst is samengesteld op basis van het totale aantal weergaven van de profielpagina van het bedrijf op MenA.nl sinds 2015. Het bedrijf met de meeste clicks staat bovenaan. 

Scoren met de league tables

De bezoekcijfers van ABN AMRO piekten direct na de lancering van hun profielpagina en zakten toen snel weer in. Sindsdien neemt de populariteit van de bank weer toe, met de hoogste piek in 2019. Nummer twee ING heeft twee duidelijke pieken in de bezoekcijfers. In 2017 dankzij een nummer één positie in de league tables van het eerste kwartaal en in 2018 scoorde de bank hoog in de league tables van Q2. 

Ook Rabobank werd een veelgezochte partij na de publicatie van league tables. In oktober 2018 schoten de bezoekcijfers van de Rabobank de lucht na een nummer 2 positie in de league tables. 

M&A Awards zetten Stek op de kaart

De top van de lijst wordt met name gevuld door grote kantoren, maar op de vijfde plaats – tussen overname-reuzen KPMG en Loyens & Loeff, staat Stek. Het advocatenkantoor heeft goed gescoord rond de M&A Awards van 2018. In november werden de nominaties bekend gemaakt en een maand later ging het team van Stek (foto boven) ervandoor met de award voor Best Dutch Law Boutique.

Lees ook Dit zijn de 50 meest gezochte dealmakers van Nederland

 

Gerelateerde artikelen