Ten Cate Grass neemt Amerikaanse kunstgrasgenoot over

Het Twentse Ten Cate Grass uit Nijverdal, leverancier van innovatieve kunstgrascomponenten en -systemen, heeft de overname bekendgemaakt van Synthetic Grass Warehouse (SGW), een leverancier van kunstgras voor landscapingtoepassingen in de Verenigde Staten. 

SGW is in 2004 opgericht door de huidige eigenaars, Victor Lanfranco en Joe Ayoub. SGW is al jarenlang strategisch partner van TenCate Grass in het zuidwestelijke deel van de Verenigde Staten.

Met deze overname zegt TenCate Grass een belangrijke stap te kunnen zetten als kunstgrasleverancier in 'het snel groeiende landscapingsegment'. Beide topmannen blijven aan de dagelijkse leiding van SGW.

Michael Vogel, groepsdirecteur van TenCate Grass, over de aanwinst: ‘We zijn verheugd dat SGW onderdeel wordt van TenCate Grass. Landscaping is het snelst groeiende segment van de kunstgrasindustrie en laat een groei zien van dubbele cijfers. SGW beschikt naar ons oordeel over een unieke, door e-commerce gedreven marktbenadering, een goed op de markt afgestemde productportfolio en een buitengewoon hoog serviceniveau. 

(Foto van Ten Cate: Heracles Almelo-stadion)

Gerelateerde artikelen