Survival of the Smartest: 2e M&A Café op 13 februari

Op woensdag 13 februari 2013 organiseert de M&A Community samen met Kluwer het tweede event van 2013: 'Survival of the Smartest'. Leden van de M&A Community zijn van harte welkom bij Loyens & Loeff te Amsterdam voor een Masterclass en het populaire M&A Café.

‘Survival of the Smartest’ is een speciale editie van het M&A Café in samenwerking met Kluwer, op woensdag 13 februari 2013 (17:00 – 20:00 uur) bij Loyens & Loeff in Amsterdam.  In de wereld van M&A, corporate finance en private equity valt of staat jouw succes met wie je kent en wat je hoort. Ben je alleen uit op een gezellige borrel met collega’s en vakgenoten? Dan ben je uiteraard ook welkom. Als lid van de M&A Community is deelname gratis.

Masterclass door Herman Kaemingk, Marco de Lignie en Vincent Vroom, Loyens & Loeff: ‘Sterker uit de crisis’ 
De huidige economische situatie stelt ons voor flinke uitdagingen. Maar de crisis biedt ook kansen. Het herstructureren van organisaties en het optimaliseren van fiscale constructies kan bijdragen aan het sterker uit de crisis komen. Voorafgaand aan het M&A Café (17:00 – 18:00 uur) organiseert Loyens & Loef exclusief voor leden van de M&A Community een Masterclass over deze onderwerpen. Vennoten Herman Kaemingk, Marco de Lignie en Vincent Vroom bespreken tijdens deze Masterclass enkele van de juridische en fiscale oplossingen om sterker uit de crisis te komen. 
 
150 M&A en Private Equity professionals bij elkaar
De animo voor de M&A Cafés is groot en groeit. Kom 9 keer per jaar in contact met meer dan 150 dealmakers van bedrijven als AAC Capital, ABN AMRO, Achmea, Allen & Overy, Alvarez & Marsal, Aon, Baker & McKenzie, Banning, BNP PARIBAS, Citigate First Financial, DataroomServices.nl, De Breij Evers Boon, Dijkstra Voermans, Dutch Capital Group, Ebbinge, Freshfields, Gilde, Hill+Knowlton, Holland CF, Houthoff Buruma, ING, Intralinks, JP Morgan, KPMG, Legadex, Lexence, Loyens & Loeff, Marsh, Mazars, NautaDutilh, NIBC, Rabobank, Rothschild, Stibbe, Simmons & Simmons, Van Doorne en vele bedrijven. 
 
Meld je direct aan voor het M&A Café en de Masterclass
Bezoek het M&A Café, ontmoet meer dan 150 rainmakers, hoor uit eerste hand waar beslissers mee bezig zijn en ontdek waar jouw kansen liggen. Als lid van de M&A Community is deelname gratis.
 
Klik hier om je aan te melden voor het M&A Café. 
 
 
Gerelateerde artikelen