Strijbosch Acrylics Unlimited – trouwe sponsor van de M&A Awards 2020

Al meer dan tien jaar sponsort Strijbosch Acrylics Unlimited, ook wel bekend als SAU, geheel kosteloos de awards voor het jaarlijkse M&A event. Zij feliciteren alle winnaars en wensen hen veel zakelijk succes. SAU is al meer dan 30 jaar de marktleider op het gebied van financiële tombstones, awards en corporate gifts. In deze nieuwsbrief laten wij u kennismaken met dit unieke Amsterdamse bedrijf.

Wat ruim 30 jaar geleden in een klein pandje in de Van Hallstraat begon, is inmiddels uitgegroeid tot een internationale marktleider in het Westelijk Havengebied. Vanuit een ruim kantoor met eigen productiehal vlak bij de Zuidas is het SAU gelukt om de persoonlijke benadering van haar klanten vast te houden. Door in huis te ontwerpen en te produceren kan SAU snel en flexibel inspringen op wensen van de klant en kan tijdens productie de kwaliteit blijven monitoren.

Duurzaamheid

SAU is een voorloper op het vlak van milieuvriendelijke tombstones en awards. Zo zijn de producten geschikt om te recyclen (acrylaat is een circulair materiaal) en behoort het ook tot de mogelijkheden om tombstones te bestellen die reeds van gerecycled materiaal gemaakt zijn. Eigen restmateriaal wordt gerecycled tot nieuwe acrylaat platen die weer verwerkt kunnen worden tot eindproduct. Doordat de firma gevestigd is in Amsterdam, is het onnodig om tombstones te importeren. Een bestelling bij SAU draagt bij aan het steunen van de lokale economie en voorkomt onverwacht kosten achteraf, bijvoorbeeld door hogere verzendkosten of importheffingen.

De grootste voordelen van SAU BV als tombstone leverancier in Nederland?

  • SAU is gericht op milieuvriendelijk produceren. Lokaal produceren houdt in dat hiermee het mileu ontlast wordt (geen import vanuit het buitenland). Daarbij is 97% van het gebruikte materiaal recyclebaar!

  • Korte lijnen met zowel de contactpersonen, het creatieve designteam en productie: ze zitten allemaal op dezelfde locatie in Amsterdam.

  • De verzendingen gebeuren met eveneens een milieubewuste koerier, welke in Europa al reeds binnen twee dagen de dealtoys kan afleveren.

Wilt u naast uw M&A award ook uw volgende dealtoy van Nederlandse bodem, neem dan gerust contact met ze op of kijk eens rond op www.sau.nlinfo@sau.nl

Uiteraard staat ook de koffie (corona-proof) altijd klaar om een toekomstige dealtoy te bespreken. Beter een goede buur dan een verre leverancier….!

 

Gerelateerde artikelen