Stoelendans M&A Awards: nog 4 tafels beschikbaar

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 10:01
Door de fantastische nieuwe locatie, de terugkeer van de ronde tafels en de vele andere verbeteringen die de M&A Awards dit jaar ondergaan, verloopt de kaartverkoop zeer voorspoedig. Er zijn nog 4 tafels beschikbaar en ook de losse kaarten voor het feest zijn populair. Ezri Blaauw, Alex van Groningen: "De value for money is flink uitgebreid. Dat merken we in de interesse."

Bijna alle tafels zijn inmiddels gereserveerd; daarnaast zijn er nog een aantal losse kaarten voor diner

en/of feest beschikbaar (zie ook de plattegrond met alle aanwezige partijen). Daarmee liggen de M&A Awards op ramkoers om meer dan 800 topprofessionals in M&A te verwelkomen. Hoe verklaart Ezri Blaauw van Alex van Groningen dit succes? "De value for money is flink uitgebreid", aldus Blaauw. "Naast de 8 dinergasten kunnen er ook vier collega’s of relaties naar het feest na afloop van de award-ceremonie komen met o.a. een optreden van René Froger en verschillende dj’s. Het feest gaat tot in de kleine uurtjes door. De gasten worden compleet in de watten gelegd, onder meer met een champagnereceptie, luxe diner, models at work en topentertainment. En tout M&A en private equity loopt er rond." 

Op de website van de M&A Awards is te zien welke tafels reeds gereserveerd zijn. Blaauw: "Groot voordeel van de nieuwe locatie is het feit dat alle tafels uitstekend zicht op de zaal en het podium hebben. Wij willen iedereen een prachtige plek bieden om het feestelijk jaar af te sluiten en elkaar te ontmoeten. De Beurs van Berlage maakt dit mogelijk is daarom gekozen als nieuwe locatie voor de M&A Awards. Ook ten aanzien van de awards-ceremonie is een aantal verbeteringen doorgevoerd, met onder andere een aantal nieuwe categoriën."

Net als voorgaande jaren geldt: First Come, First Served. Blaauw: "Wij wijzen de tafels toe aan de hand van de aanmeldingsdatum. Dit belooft de mooiste en drukst bezochte M&A Awards ooit te worden en met het gehele Alex van Groningen-team en alle partnerbedrijven en sponsors werken we keihard om de bezoekers optimaal in de watten te leggen." 

Wil je met jouw bedrijf dit jaar weer verzekerd zijn van een tafel op de M&A Awards om met uw team of gasten het jaar op een stijlvolle manier af te sluiten? Mail dan Ezri-Joy Blaauw op eblaauw@alexvangroningen.nl of ga naar de website.

 
Gerelateerde artikelen