Stibbe slaat vleugels uit in China met Hong Kong office

Stibbe opent een kantoor in Hong Kong. Het advocatenkantoor, tevens partner van de M&A Community, wil hiermee zijn internationale oriƫntatie verder uitbreiden, naast de huidige hoofdkantoren in Amsterdam, Brussel en Luxemburg en bijkantoren in Londen, New York en Dubai.

Volgens Heleen Kersten, managing partner van Stibbe Amsterdam, komt deze stap voort uit een toename van business in de Aziatische regio. "Onze advocaten van de China praktijk hebben veel ervaring opgedaan in het adviseren van Chinese en Aziatische cliënten. Dit is een logische volgende stap voor het kantoor."

Het kantoor in Hong Kong wil Chinese klanten bijstaan bij investeringen in Europa en klanten vanuit de Benelux bij hun activiteiten in China. Het kantoor zal gerund worden door local partners Jan Bogaert en Alexander de Nerée tot Babberich. Bogaert heeft brede ervaring in internationale M&A en corporate finance. Hij werkte eerder voor de kantoren in Brussel en New York en zal het kantoor in Hong Kong Leiden. De Nerée had een eigen advocatenkantoor en werkt al sinds 7 jaar als Nederlands advocaat in Hong Kong en China.

Gerelateerde artikelen