STEM NU: genomineerden voor de Best Small Cap Deal 2019 bekend

Tot en met 6 december kan er gestemd worden op de genomineerden voor de Best Small Cap Deal. Bekijk welke deals hiervoor in aanmerking komen.

Tot en met 6 december kunnen (online) leden van de M&A Community live stemmen op de Best Small Cap Deal. Deze stemmen tellen voor de helft mee, de andere helft van de eindscore wordt bepaald door de M&A Community redactie. Dit jaar zijn er 15 nominaties voor de Best Small Cap Deal award. Elk van deze deals is bijzonder, maar welke verdient de award? Lees de verhalen en laat uw stem gelden.  

Bekijk alle deals & stem direct

Best Small Cap Deal 2019

Grote deals ontstaan vaak uit een koker van juridisch dichtgetimmerde documenten, een krijgsmacht aan adviseurs en een door McKinsey goed gekeurde overnamestrategie. De small caps ontstaan anders. Zij worden geleid door emoties, ondernemersinstinct en onderhandelingskwaliteiten. Daarom zijn deze deals extra persoonlijk. Dat is wat small caps zo mooi maakt. Geef uw stem daarom in alle wijsheid aan de beste deal. Ga naar de nominaties voor de Best Small Cap Deal 2019. 

Bekijk alle deals & stem direct

Gerelateerde artikelen