Start het jaar met nieuw groeikapitaal tijdens de CFO en M&A Nieuwsjaarsborrel 2015 bij Houthoff Buruma

Start het jaar goed en ontdek de beste groeikansen van 2015. Anders naar financiering kijken is een cruciaal onderdeel om een winnaar te zijn/worden in de huidige markt. Winnaars maken slim gebruik van schuldfondsen, obligaties, alternatieve tradingplatforms en debt. Ontdek uw game changer.
Vaak kijken onze organisaties naar de bestaande financieringsaanpak en –structuur en gaan ze op basis daarvan de haalbaarheid van acties en transacties toetsen. Wat wordt er mogelijk als u andere financieringsmogelijkheden gaat gebruiken? De Masterclass geeft een overzicht van de mogelijkheden en de kansen die andere financieringsmogelijkheden bieden.  
 
CFO’s, investeerders en M&A professionals verzorgen de kick-off van de groei op 14 januari tijdens de traditionele nieuwjaarsborrel van de CFO Association en de M&A Community. Dit keer zijn wij te gast bij Houthoff Buruma in Amsterdam (17.00-20.00).
U bent van harte welkom op de CFO, M&A en Controllers Nieuwjaarsborrel op woensdag 14 januari 2015 (17.00 – 20.00) bij Houthoff Buruma in Amsterdam. Leden van de CFO, M&A Community of Controllers Netwerk nemen kosteloos deel aan M&A/CFO bijeenkomsten. Komt u voor de eerste keer? Bezoek gerust eenmalig gratis deze nieuwjaarsborrel.
 
 
Gerelateerde artikelen