Stage M&A & CFO Community: kom in contact met top financials en dealmakers

Het stageproject brengt je rechtstreeks in contact met de top van onze M&A en CFO communities. Je denkt en helpt mee om een succes te maken van onze bijeenkomsten en bent niet bang om zelf mensen te benaderen voor onze hoogwaardige c-level events, bijeenkomsten en diners.”
Daarnaast breng jij voor MenA.nl en M&A Magazine de facts & figures rond fusie- en overname transacties in kaart. Je wordt begeleid door onze professionele redactie en onderhoudt contacten met onze relaties om de Nederlandse fusie- en overnamemarkt te ontcijferen. Je bouwt aan de grootste bron van informatie over Nederlandse fusie- en overnames en betrokken dealmakers.
Je benadert onze vaste contacten en nieuwe relaties die actief zijn bij het begeleiden van fusies en overnames, waaronder banken, adviseurs, juristen en investeerders. Je verwerkt de informatie op MenA.nl en in de M&A Database en probeert deze zo volledig mogelijk te vullen met gegevens.
Wie ben jij?
  • Je bent bezig met de opleiding bedrijfseconomie, financiële economie of bedrijfskunde en bent geïnteresseerd in corporate finance/M&A
  • Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar en bent op zoek naar een uitdagende stage
  • Je vindt het leuk om telefonisch contact te onderhouden met onze relaties en bent in staat om de gevraagde informatie te verkrijgen
  • Je bent accuraat en hebt goede communicatieve vaardigheden
  • Je wilt in een jong team met gedreven professionals werken en leren.
 
Wie zijn wij?
Alex van Groningen Corporate & Finance Training BV, gevestigd in Amstelveen, bestaat uit een team van 26 jonge, talentvolle collega’s. Als opleidingsinstituut en uitgeverij organiseren wij honderden evenementen en cursussen, geven we 3 vakbladen uit en hebben we diverse websites. Daarnaast beheren wij meerdere Linkedin groepen, waaronder 2 uit de top 10 grootste groepen in Nederland.
Ons aanbod
Een stageplaats van circa 6 maanden voor 4 dagen in de week waarbij je flexibel je werktijden kunt indelen en werkzaam bent binnen een dynamisch en enthousiast team. We bieden je een stagevergoeding tussen de 400 en 500 euro per maand, afhankelijk van het studiejaar en op basis van vijf dagen per week. Je wordt begeleid door professionals en doet veel kennis op van het bedrijfsleven.
Interesse?
Stuur dan je CV voorzien van motivatie naar pz@alexvangroningen.nl Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Mariette Noë, Personeelsadviseur, op telefoonnummer 0297- 820992.
Kijk ook eens op onze websites Alexvangroningen.nlMenA.nl en CFO.nl
 
Gerelateerde artikelen